COVID-19

De impact van de uitbraak van de coronavirus is enorm. Dat geldt ook voor Suriname. De afgelopen tijd zijn we met elkaar hard aan de slag geweest om onze dienstverlening aan te blijven bieden. Bij Suri-Change staat welzijn en de veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Onze diensten zijn juist nu in deze crisis nog belangrijker geworden.

Suri-Change probeert met deze aanvullende maatregelen bij de aanpak van het coronavirus al haar filialen open te houden. Hierdoor kunt u uw familie en vrienden financieel ondersteunen in deze moeilijke tijd. Wij zijn heel trots op onze medewerkers, die zich iedere dag hiervoor inzetten. Suri-Change blijft ook telefonisch bereikbaar via 088-008 27 77 en per mail via info@surichange.nl.

Ook in Suriname is de Surichange Bank NV open. De openingstijden van de kassabalies zijn aangepast. Onze klanten  kunnen vanaf 08.00 tot en met 16.00 uur gebruik maken van de kasbalies om geld te ontvangen of te versturen.

Om de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen hebben wij maatregelen getroffen om te voldoen aan de adviezen van het RIVM. Deze maatregelen zijn:

  • Houd altijd afstand tussen anderen (minimaal 1,5 meter)
  • Kom bij voorkeur alleen naar onze filialen. Doe dat niet met meer dan drie personen.
  • Een beperkt aantal klanten wordt toegelaten zodat aan de geadviseerde afstand van 1,5 meter kan worden voldaan.
  • Gelieve met de pin te betalen. Bij contante betalingen vragen wij u het geld op de kassabalie te leggen.
  • Uiteraard kunt u ook veilig en eenvoudig vanuit huis overmakingen verrichten via onze website. Heeft u hierbij hulp nodig of nog andere vragen? Onze klantenservice is telefonisch of via e-mail bereikbaar.

De maatregelen om verspreiding van het Coronavirus af te remmen zijn noodzakelijk. Wij houden de ontwikkelingen rond dit coronavirus nauwlettend in de gaten en zijn voorbereid om de verdere adviezen van het RIVM op te volgen. Gezondheid en veiligheid van onze  klanten en medewerkers moeten beschermd worden. Houd onze communicatiekanalen in de gaten voor eventuele updates.

Zorg goed voor uzelf, uw dierbaren en denk aan de mensen om uw heen. Alleen samen kunnen we zorgen voor een omslag.